Anders Lund Madsen er 54 år, og har siden han var eng ung mand arbejdet ekstensivt indenfor både avis-, fjernsyns-, radio- og podcastmedierne, og der findes meget få områder, han ikke har stiftet i hvert fald en overfladisk bekendtskab med. Han har rejst over hele verden i forbindelse med sit arbejde, ligesom han har været i Grønland og på Færøerne rigtig mange gange. Men det er Danmark, der gør ham vild, og han har været alle steder i vort land. Flere gange. Han er følgelig også kendt næsten alle steder, og selv om ikke alle er forelskede i ham som sådan, så er han alment respekteret som en okay fyr generelt.

Der eksisterer ikke i Danmark i Danmark et menneske med sikrere hænder og roligere indstilling til formidling fra scene til publikum end ALM. Han er aldrig nervøs, han er tålmodig og fornuftig og til at stole på, han kommer ikke for sent, og han kan sine ting. Og så er han intelligent, hvilket er en fordel, hvis man for eksempel ønsker af få formidlet svært tilgængeligt stof på en underholdende måde, uden at det bliver pjattet.

Ring og book Anders Lund Madsen på
+45 22 55 51 55!

Anders Lund Madsen er bredt funderet rent fagligt, og hvis ikke han kender emnet, så er han endog meget interesseret i at tilegne sig det. Så bare fyr løs. Jo værre jo bedre. Det kan ikke gå galt.

Pressebilleder af Anders Lund Madsen kan downloades ved klik på et af nedenstående billeder: