Motor Mille & Band Alle børn og voksne er inviteret med, når Motor Mille, den charmerende pige med fletninger fra Ramasjang, Monster Buster og Cirkus Summarum lægger vejen forbi. børn og voksne kan opleve Motor Milles livlige univers på hyggeligste vis, når hun iført buksedragt og pilotbriller sammen med sit band leverer et festligt show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade.

Motor Mille Danseshow (solo) De fleste børn kender Motor Mille ret godt, og det er ikke så underligt for de seneste år, har man på TV-kanalen Ramasjang kunnet møde hende i mange forskellige sammenhænge. Du kender hende måske bedst fra bl.a. Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse.

Alle børn og voksne er velkomne, når den seje pige med de lyse fletninger fyrer den af med et fantastisk show, der er fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Børnene får rig mulighed for at træde ind i dansens univers og hygge sig uden at snuble over krav og forventninger.

Ring og book Motor Mille på
+45 22 55 51 55!

Motor Mille er DR Ramasjangs seje pige med de lyse fletninger der laver et fantastisk show, der vil få børn og voksne til at hoppe, dreje rundt og baske med armene. Et show fyldt med dans, musik, sjov og ballade

Pressebilleder af Motor Mille kan downloades ved klik på et af nedenstående billeder: